Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun voor een leuk dagje

Niet iedereen is er misschien bekend mee maar het is echt een super gaaf ding om te doen, jawel ik heb het hier over flyboarden. Om even toe te lichten wat deze sport is beginnen we met het water. Water is een essentieel onderdeel van het flyboarden, zonder water komt u nergens bij deze sport. Verder heeft een bord nodig om op te staan waar met grote kracht water uit gespoten word. Deze kracht kan oplopen tot ongeveer tweehonderd PK, en dit is heel veel. Om even een vergelijking te geven hoeveel kracht dit is: de meeste auto’s hebben minder dan tweehonderd PK, dus dan kan u zich wel voorstellen hoeveel kracht dit is. Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun, Jet-Fun verzorgt deze mooie water sport en zal u ook voorzien van beschermende kleding en de benodigdheden om het uit te oefenen. 

Mijn dagje uit was een groot succes!

Omdat ik via een buurvrouw te weten kwam wat deze sport was, ben ik meteen naar de site gegaan en heb ik gereserveerd. Toen ik eenmaal op het flyboard stond, had ik de grootste lol en vond ik het super gaaf! Dit resulteerde erin dat ik dit natuurlijk vaker heb gedaan en het blijft leuk. Daarom wil ik ook met u delen wat voor impact dit uitje op mij heeft gehad.

Een tip voor u

Houdt u ook van spanning en bent u de saaie tripjes naar pretparken en dergelijke wel een beetje zat? Dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de site en te reserveren! Flyboarden bij de specialist; Jet-Fun!