Leasen bij Financial lease ZZP

Een voertuig leasen om jouw bedrijf goed tot zijn recht te krijgen is niet iets waar iedere ondernemer op zit te wachten. De lange wachttijden en dergelijke voordat het uberhaupt geregeld wordt is nu eenmaal iets waar een ondernemer geen tijd voor heeft. Maar wist je dat je bij Financial lease ZZP gemakkelijk een bedrijfswagen kan leasen zonder al dat lange wachten of hoge bedragen. Hier is het gewoon mogelijk om een budget in te voeren waaraan gehouden kan worden.

financial_lease_zzp_logo

Ook ik heb namelijk de keuze gemaakt om een voertuig te gaan leasen. Dit nadat ik bij de vorige leasemaatschappij heb besloten om te stoppen. De kosten welke door hun werden gehanteerd waren buiten mijn budget waardoor het niet meer haalbaar is om bij te blijven leasen. Hierdoor heb ik ook besloten om verder te zoeken naar een wat goedkopere maatschappij. Dit leidde mij naar de website van Financial lease.

bedrijfswagen_leasen

Snel geregeld!

Door bij hun op de website de formulier bij de calculator in te vullen werd alles netjes en duidelijk op papier gezet. Hierdoor kon ik precies zien welk voertuig er zou passen bij mijn budget. Ook wordt er natuurlijk gekeken naar jouw persoonlijk en financiële situatie, wanneer dit akkoord is kan jij binnen de kortste keren al de weg op met je voertuig. Ikzelf weet immers maar al te goed dat het snel en gemakkelijk bij Financial lease ZZP kan gaan. Binnen twee werkdagen had ik namelijk al het bericht dat het door mij gekozen bedrijfswagen klaar stond om opgehaald te worden!