macbook oplader

Bizzix heeft alles van Apple en dat voor een goede prijs

iphone auto laderOmdat ik veel onderweg ben voor mijn werk is het belangrijk dat ik mobiel bereikbaar ben. Ik bedoel hier niet alleen qua smartphone mee, maar via mijn laptop. Vandaar is het essentieel dat ik goede opladers en kabels heb. Vandaar dat ik er thuis ook altijd een paar heb liggen. Als je deze in de winkel aanschaft krijg je er altijd meer één standaard kabel bij. Vandaar dat ik online ben gaan zoeken naar een site die Apple accessoires levert. Omdat ik zelf in het verleden al veel online gekocht heb, weet ik waar je op moet letten. Zo kijk ik in eerste instantie of de site gebruiksvriendelijk is. Vervolgens op deze verbonden is met social media. Dit zijn allemaal indicatoren dat je ervan uit kan gaan dat het een betrouwbare site is. Tot slot lees ik altijd nog enkele reviews, indien beschikbaar om te kijken hoe goed de service is. Een webshop die hier allemaal met gemak aan voldoet is Bizzix. Dit is dan ook gelijk mijn tip van de dag.

macbook oplader

Randapparatuur voor Apple

bizzixZo heb ik hier dus enkele weken geleden extra kabels en opladers gekocht. Dit voor zowel mij iPhone 6 als mijn Macbook. Vooral in de auto gebruik ik mijn telefoon vaak. Ik sluit deze dan ook op een bluetooth. Dit om muziek te luisteren via mijn telefoon. Ook om op de hoogte te blijven van eventuele files en natuurlijk dat ik gebeld kan worden. Dit allemaal dankzij de hierboven genoemde firma.

Maar hoe komt het dan dat zij zo goedkoop zijn. Nou omdat zij zelf de ontwerpen in handen hebben. Op deze manier houden ze grip op de kwaliteit en kunnen dus lage prijzen aanbieden. Verder zit er ook een garantie van één jaar op. Daarom adviseer ik jullie om gewoon eens een kijkje te nemen op hun website.