Stickers voor iedere denkbare branche

logoBent u op zoek naar professionele stickers voor uw bedrijf? Informeer dan eens bij Megaflex in Bladel. Megaflex produceert en levert topkwaliteit stickers voor iedere branche, ongeacht in welke omgevingsomstandigheden uw producten zich bevinden. Vocht, extreme droogte, overbelichte- of juiste donkere plekken, u ontvangt topkwaliteit blanco- of bedrukte stickers met de juiste kleefkracht.

Megaflex is opgericht in 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een team van meer dan 30 medewerkers. Met een vestiging in Bladel leveren wij stickers en etiketten van de hoogste kwaliteit aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Dit zijn bedrijven zoals brood- en banketbakkers, groente- en fruitverwerkers, vleesverwerkers tot visverwerkers maar ook bedrijven buiten de voedselindustrie. Denk hierbij aan farmacie, logistiek, chemie en cosmetica. Megaflex staat bekend om hun platte organisatie met korte communicatielijnen. Dit werkt fijn voor de klant als voor Megaflex intern.

Stickers met de juiste kleefkrachtlabel-printers

De kleefkracht van stickers is uitermate belangrijk. Wanneer stickers over de verkeerde kleefkracht beschikken, kan het voorkomen dat stickers niet of niet lang blijven zitten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gebruikt u stickers voor in koele ruimtes, geef dit dan door aan een van onze medewerkers. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat hiervoor de juiste lijm gekozen wordt. Zo heeft iedere toepassing of situatie een aparte soort lijm. Onze vakkundige medewerkers kunnen u hierin adviseren.

Wilt u de stickers eerst uitproberen voordat u een enorme afname doet? Dat is bij Megaflex geen probleem! Vraag enkele proefmonsters aan zodat u onze hoge kwaliteit zelf kunt testen. Vraag daarbij eens vrijblijvend een offerte aan. Er wordt dan ook gewerkt onder het motto: Vakmanschap met kleefkracht! Voor meer informatie over het bedrukken en verkrijgen van topkwaliteit stickers en etiketten, www.megaflex.nl.