Scheid jij ook al het wit- gekleurd papier en karton?

kantoorbureau

Weet jij wat het belang is van papier scheiden? Wanneer het antwoord op deze vraag “nee”, moet je dit artikel maar eens doorlezen. Ik heb het overigens niet over wit en gekleurd papier voor alle duidelijkheid. Vandaag de dag wordt het weggooien van papier niet zomaar meer geaccepteerd. Papier scheiden is de maatstaaf geworden. Veel bedrijven houden zich dan ook al bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. In mijn ogen is dit een goede ontwikkelingen. Zelf ben ik hier dan ook al druk mee bezig. Zo zoek enkel leveranciers die ook doen aan MVO. Om er hier eentje van op te noemen, kennen jullie de firma De Kantoorvakhandel al? Zij doen hier dus ook aan.

gekleurd papierPapier en karton zijn materialen die gescheiden dienen te worden, dit brengt dan ook voordelen met zich mee. Wanneer je afval scheid levert dit namelijk iets op, kijk maar bij jouw huishouden. Hetzelfde geldt dus ook op het kantoor. Door dit te scheiden kan het namelijk besparen op kosten en energie. Dus door afval te ordenen ben je niet alleen duurzaam bezig, maar het kan jouw onderneming ook nog eens geld overleveren.

Koop duurzame producten

Verder kunnen je ook duurzame producten kopen om zo een bijdrage te leveren. Zo heb je bij dekantoorvakhandel.nl ook wit en gekleurd papier dat duurzaam geproduceerd is. Dit geldt overigens ook nog voor andere kantoor producten die verkrijgbaar zijn via deze website. Hun zijn dan ook niet voor niks al jaren een leverancier van mij. Zij weten namelijk hoe je maatschappelijk verantwoord moet ondernemen. Doen jullie dit inmiddels ook?

papierbinder