Naai applicaties

Naai applicaties van Habraken

Naai applicaties
Naai applicaties zijn verschillende toepassingen waarin naaimachines gebruikt kunnen worden. Voor bedrijven die zich professioneel bezig houden met het verwerken en naaien van diverse materialen voor verschillende materialen zijn de professionele naaimachines van Habraken een goede investering.

Naai applicaties voor verschillende toepassingen

Habraken levert naaimachines voor de zakelijke markt voor verschillende naai applicaties. Zo zijn er machines voor:Naai applicaties

  • Arbeid en veiligheid
  • Automotive
  • Confectie
  • Lederwaren
  • Meubel
  • Outdoor
  • Schoeisel
  • Technisch textiel

Elke toepassing heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen. Bij de ene naai applicatie is de snelheid belangrijk, bij de andere is het belangrijk dat de naden zeer goed vast zitten omdat anders de veiligheid van de gebruiker in het geding komt en bij weer een een andere heb je te maken met grote lappen stof van stug materiaal zoals bij de bekleding van meubels. Voor elk van deze toepassingen heeft Habraken een geschikte machine. Of het nu om de vervaardiging van veiligheidskleding, tenten, parachutes of kleding gaat, bij Habraken ben je aan het juiste adres voor het meest geschikte materiaal.

Hoogwaardige merken

Naast machines van diverse kwalitatief hoogwaardige merken zoals Dunkopp Adler, Pfaff Industrial, Krebs Switzerland, Pegasus en Mitsubishi heeft Habraken een eigen productielijn, HM Machines. Deze lijn speelt in op het gat in de markt tussen de standaard machines en maatwerk. Met deze combinatie van merken is er altijd wel een machine die past bij jouw werkzaamheden. Met een machine van Habraken, investeer je in gemak, snelheid, veiligheid en tijd. En door tijd te besparen, bespaar je uiteindelijk ook geld.

Habraken heeft meer dan 35 jaar ervaring en een eigen R&D afdeling. Deze afdeling is altijd op zoek naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Heb je zelf suggesties of ideeën, dan staat dit bedrijf hier zeker voor open.  Met een eigen servicedienst en uitgebreid onderdelenmagazijn is ook de aftersales goed op orde. Bekijk het uitgebreide aanbod van machines op de website van Habraken of neem contact op voor een passend advies.