Financial lease

Occasion leasen bij Financial lease

Mercedez

Afgelopen maand kreeg ik van mijn werkgever te horen dat ik een occasion auto mocht gaan leasen. Deze lease auto werd betaald door mijn werkgever en natuurlijk gaf ik akkoord.  We zijn toen samen op zoek gegaan naar een prachtige zakelijke occasion auto. Zodoende zijn wij in aanraking gekomen met Financial lease. In het assortiment van Financial lease werden namelijk tientallen verschillende occasions aangeboden.  Daarnaast hadden ze ook nog eens een lage kilometerstand, en ook waren de occasions goed onderhouden. Ook werd er een prachtige stationwagen aangeboden als occasion en in deze occasion hebben wij uiteindelijk een proefrit gemaakt.

Nadat we de proefrit gemaakt hadden zijn we samen om de tafel gaan zitten om te kijken wat er allemaal mogelijk was. Daaruit bleek dat er ontzettend veel mogelijk was. Zo had u de mogelijkheid om auto’s in te ruilen, zodat u per maand een lager bedrag gaat betalen. Bij Finalease heeft u dus ontzettend veel opties. Vandaar dat mijn werkgever uiteindelijk overstag is gegaan tot het leasen van deze stationwagen.

Financial lease

Finalease is geweldig

Sindsdien maak ik iedere dag gebruik van deze geweldige stationwagen. De stationwagen is goed onderhouden en rijd erg lekker. Daarnaast is de stationwagen voorzien van allerlei luxe gemakken zoals: airco, radio, stoelverwarming en nog veel meer.

Dus bent u op zoek naar een geweldige aanbieder in occasion deals? dan raad ik het u aan om te stoppen met zoeken en de bovenstaande website van Finalease eens te bekijken!

Auto leasen