Van der Hoeven

Logo-Raleway-dgBen jij op zoek naar een goed advocaat? Bij Van der Hoeven ben je zeker op een goed adres. Advocaat Van der Hoeven helpt je verder bij jouw juridische problemen met betrekking tot arbeidsrecht, ambtenarenrecht of ontslagrecht. Advocaat Van der Hoeven plant graag een persoonlijke afspraak om jouw situatie het beste te kunnen beoordelen. Een persoonlijke afspraak kan gemaakt worden doormiddel van de mail, per telefoon of doormiddel van het formulier dat op de website vermeldt staat. Advocaat Van der Hoeven probeert dan binnen een dag een persoonlijke afspraak met jou in te plannen. Je kunt ook altijd even binnen lopen op het gratis inloopspreekuur.

Met advocaat Van der hoeven zul je in het eerste kennismakingsgesprek gaan kijken naar de kansen en bedreigingen met betrekking tot jouw situatie. Daarnaast zal er gekeken worden naar de kosten die gemaakt zullen worden en of dit eventueel op de andere partij te verhalen valt. Header3

Advocaat Van der hoeven weet waar ze goed in is en zal dan ook pas met jou in zee gaan als ze er zeker van is dat ze met haar kennis en expertise jouw zaak volledig en goed kan behandelen. De opdracht zal dus alleen geaccepteerd worden wanneer advocaat Van der Hoeven zeker weet dat de zaak binnen haar expertise valt.

Heb jij interesse in een afspraak met advocaat Van der Hoeven, maak dan gelijk even een afspraak. Je kunt hier voor een mail sturen, contact opnemen doormiddel van de telefoon of door het contact formulier dat op de website vermeldt staat invullen.